emfinancezoeken

Blog

    Ellen
Door On 24 juni 2013 0 Comment

Direct antwoord en advies van EMFinance in De Zaak Diepenveen

Ben je zzp’er of kleine zelfstandige en heb je vragen over je financiële administratie of belastingzaken? EMFinance geeft je vrijblijvend antwoord en advies, ook als je geen klant bent.

Direct antwoord en advies

EMFinance weet dat voor veel kleine ondernemers de financiële en fiscale kanten van de eigen onderneming lastig kunnen zijn. Waar kun je terecht als je een korte vraag hebt? Als je behoefte hebt aan bevestiging dat je het goed hebt aangepakt of wanneer je even wilt sparren met een expert?

Vanaf nu kun je op maandag en dinsdag voor antwoord en advies binnenlopen bij De Zaak Diepenveen. Ook als je geen klant bent bij EMFinance kun je op deze dagen terecht. EMFinance helpt je waar mogelijk op weg.

De Zaak Diepenveen

In De Zaak Diepenveen bundelen ondernemers, flexwerkers en winkeliers hun krachten. In het pand zijn  flexwerkplekken en is  een vergaderruimte. Daarnaast verkopen kleine winkeliers op vrijdag en zaterdag hun producten, zoals wijn en andere delicatessen. 

Kom langs!

De Zaak Diepenveen is gevestigd aan de Dorpsstraat 1 te Diepenveen. Een mooie locatie op de doorgaande route door Diepenveen, in de buurt van winkels en andere bedrijven.

EMFinance is er iedere maandag en dinsdag. Kom langs en kijk of EMFinance iets voor je kan doen!

Zelf ook een werkplek huren? Kijk dan op www.dezaakdiepenveen.nl

Lees 15823 keer Laatst aangepast op woensdag, 08 oktober 2014 11:26
  Ellen

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

U bevindt zich hier: Home Blog Direct antwoord en advies van EMFinance in De Zaak Diepenveen